Ik wil mijn betaalwijze bijwerken Ik wil mijn betaalwijze bijwerken

Ik wil mijn betaalwijze bijwerken

Anais Anais

Als je op onze website een maand- of jaarabonnement hebt afgesloten, kun je je betalingswijze bijwerken.

Klik in je meditatieruimte op:

Klik op “Mijn betaalwijze bijwerken”.

Als je via de app een abonnement hebt afgesloten, moet je je kaart rechtstreeks bijwerken vanaf je account van Google of Apple.

Apple: Betaalwijze die gelinkt is aan je gebruikersnaam van Apple wijzigen, toevoegen of verwijderen

Google: Betaalwijze die gelinkt is aan je gebruikersnaam van Google wijzigen, toevoegen of verwijderen