Ik wil mijn account en mijn gegevens verwijderen Ik wil mijn account en mijn gegevens verwijderen

Ik wil mijn account en mijn gegevens verwijderen

Sophie Sophie

Je kunt je account en al je gegevens rechtstreeks verwijderen vanop de website van Petit BamBou. Daarvoor ga je naar de instellingen van je account (“Account”, bovenaan rechts van je scherm) of klik je hier: ik wil mijn account verwijderen.

Door je account te verwijderen worden je persoonlijke gegevens en je vorderingen verwijderd.

Uiteraard is het voor ons onmogelijk om die gegevens te herstellen.