Nieuwe vrije ademhalingstool Nieuwe vrije ademhalingstool

Nieuwe vrije ademhalingstool

Anais Anais

Misschien heb je al de gelegenheid gehad om onze vrije ademhalingstool uit te proberen?
Er is nu een nieuwe versie van deze tool met ademhalingsoefeningen!

Maar wat is het verschil met onze eerdere hartcoherentietool?

Het verschil is dat we de tool hebben verbeterd, zodat je deze nog beter aan je persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen :)
Na overleg met onze expert beseften we dat de 'hartcoherentiesessie' slechts een van de vele oefeningen is die er bestaan.
Daarom hebben we deze sessie een andere plaats gegeven en de tool verbeterd, zodat deze nog eenvoudiger te gebruiken is.

Denk eraan om de laatste update van onze app te downloaden, zodat deze tool wordt weergeven! Klik vervolgens onderin het scherm op 'Sessie' en dan op 'Vrije sessie'.

Net als bij de vrije meditatietool kun je een aantal dingen kiezen:

• de tijdsduur van je sessie
  • de achtergrondmuziek als je dat wilt
  • maar vooral je ademhalingstechniek ('hartcoherentie', 'langere uitademing', 'box-ademhaling' en 'gepersonaliseerd', een modus waarin je zelf het aantal seconden voor inademen, uitademen en de pauze daartussen programmeert)
  • nieuwe begeleidende geluiden
  • de vorm van het visuele symbool (waaronder een symbool in de vorm van een curve, beschikbaar voor iedereen)

Tot slot, op aandringen van velen van jullie: je kunt voortaan je ademhalingsoefeningen registreren in je geschiedenis! :)

We hopen met ons hele team dat deze nieuwe tool jullie bevalt.

Aarzel niet om onze klantenservice te schrijven als je ons een feedback wilt geven (help@petitbambou.com).