Mijn sessie wil niet opstarten op de website Mijn sessie wil niet opstarten op de website

Mijn sessie wil niet opstarten op de website

Anais Anais

Het spijt ons dat dit probleem optreedt!

Kreeg je onderstaande foutmelding?

An unexpected error has occurred.

We helpen je in een paar stappen op weg:

1. Controleer eerst of je browser met de meest recente update is bijgewerkt en je een goede internetverbinding hebt.

2. Als je browser is bijgewerkt met de meest recente versie en de sessie toch niet opstart, kun je proberen of het met een andere browser wel lukt. Wissel bijvoorbeeld af met Chrome, Mozilla of Safari.

3. Als het probleem aanhoudt, raden wij je aan om ons een mailtje te sturen, op het adres help@petitbambou.com en daarbij aan te geven welke browser (naam en versie) je gebruikt. Wij proberen de oorzaak van je bug op te sporen en stellen je een oplossing voor.