Ik wil mijn abonnement opzeggen en/of de automatische verlenging annuleren Ik wil mijn abonnement opzeggen en/of de automatische verlenging annuleren

Ik wil mijn abonnement opzeggen en/of de automatische verlenging annuleren

Sophie Sophie

De procedure voor het opzeggen van uw abonnement hangt af van uw type abonnement. Als u op de website een abonnement hebt genomen, kunt u zich alleen op de website afmelden. Als u zich hebt ingeschreven via de app, dan zal uw uitschrijving gebeuren via Google of Apple, afhankelijk van uw toesteltype.

Je wilt een van de volgende abonnementen annuleren :

1. Uw abonnement gecontracteerd vanaf de website

2. Uw abonnement op Google Play

3. Uw abonnement via de App Store

Door je abonnement te annuleren, stop je de automatische verlenging. De annulering gaat in aan het einde van de huidige abonnementsperiode.

Je toegang stopt automatisch als de abonnementsperiode afloopt.

1. Een maand- of jaarabonnement annuleren dat via de website is betaald

2. Een abonnement annuleren dat betaald is via Google Play (maandelijks of halfjaarlijks)

Optie 1 (de eenvoudigste !):

• Tik in het menu van de app op Ik
  • Tik op het tandwiel (instellingen) rechtsboven
  • Tik op Abonnement beheren
  • Als het goed is, zie je "Petit Bambou" in de abonnementenlijst
  • Annuleer nu je abonnement

Staat je Petit BamBou-abonnement niet in de lijst ?

Controleer of je bent ingelogd met de juiste Google Play-account (bijv. die waarmee je betaald hebt)

Om te wisselen van Google-account, klik je op je profielfoto in de Play Store-app. Klik op het pijltje (dat naar beneden wijst), rechts van je e-mailadres om je andere accounts te zien.

Optie 2:

Als je van een Android-telefoon bent overgestapt op een iPhone, is dat geen probleem. Je kunt je abonnement dan beheren via de Playstore-website.

3. Een abonnement annuleren dat betaald is via je Apple-account (maandelijks of halfjaarlijks)

Optie 1 (de eenvoudigste !):

• Tik in het menu van onze app op Ik
  • Tik op het tandwiel (instellingen) rechtsboven
  • Tik op Abonnement beheren
  • Als het goed is, zie je "Petit Bambou" in de abonnementenlijst
  • Annuleer nu je abonnement

Optie 2:

Als je van een iPhone bent overgestapt naar een Android-telefoon, is dat geen probleem. Je kunt je abonnement ook beheren via de Appstore:

• Klik op Betaling en abonnementen
  • Ga naar Abonnementen en bestellingen
  • Click on Abonnementen bekijken, aanpassen of annuleren
  • Klik op Nee bedankt. Ga verder
  • Je kunt nu kiezen tussen gebeld worden door Apple of gebruik van de chatfunctie om te vragen of je abonnement geannuleerd kan worden.

Terugtrekken:

Binnen 14 dagen na de aankoop van uw abonnement (wettelijke termijn), kunt u het abonnement opzeggen door de hierboven beschreven procedure voor het opzeggen te volgen.

Restituties:

U heeft 14 dagen de tijd (na uw aankoop) om uw geld terug te vragen bij Apple. Om dat te doen, klik hier.

Klik op "verzoek om terugbetaling". Log dan in met je Apple account.
In het veld "Ik wil graag", selecteer "Verzoek om terugbetaling".
In het veld "meer informatie" selecteert u "herroepingsrecht" (als dit uw eerste aankoop is) of "ik wil mijn abonnement niet verlengen" (als u een terugbetaling wilt voor de verlenging).

Als het na al deze opties nog steeds niet lukt om je abonnement te annuleren, stuur ons dan een bericht via help@petitbambou.com, met de factuur van je abonnement als bijlage. We zullen dan ons best doen om je verder te helpen ! :)