Welke betalingsmethoden zijn er mogelijk? Welke betalingsmethoden zijn er mogelijk?

Welke betalingsmethoden zijn er mogelijk?

Petit BamBou Petit BamBou

Nieuw: Mogelijkheid om met iDeal te betalen!

1. Op de Petit BamBou-website:
- Abonnementen op onze meditatieservice kunnen betaald worden met creditcard of via PayPal (PayPal kun je ook koppelen aan je bankrekening of opwaarderen via iDeal: https://www.paypal-opwaarderen.nl/en/topup).
- Bij het aankopen van cadeaubonnen (https://www.petitbambou.com/nl/cadeaus), accepteren we creditcards, PayPal of iDeal.

2. Op je mobiele telefoon :

- Je mag via App Store via de iOS-app (iPhone/iPad) betalen.
- Je kunt een abonnement nemen via creditcard, je PayPal-account of je telefoonprovider (KPN, T-Mobile, Telfort, Vodafone).
- Je kunt ook je iTunes-account opwaarderen met iDeal en dan een abonnement nemen: https://support.apple.com/nl-nl/HT208687 (opwaarderen)

- Je kunt een abonnement nemen via creditcard, je PayPal-account of je telefoonprovider (KPN, T-Mobile, Telfort, Vodafone).
- Je kunt geen abonnement nemen via iDeal, maar wel via je Google Play-saldo (opwaarderen)

We accepteren geen bankoverschrijvingen voor abonnementen of cadeaubonnen.

Klaar om met ons te mediteren?
Het is deze kant op: https://www.petitbambou.com/subscribe  ! :)