De meditatiekalender 2023 is nu verkrijgbaar! De meditatiekalender 2023 is nu verkrijgbaar!

De meditatiekalender 2023 is nu verkrijgbaar!

Sophie Sophie

De adventskalender van Petit BamBou is een beetje speciaal: achter elk doosje zitten geen chocolaatjes maar een meditatiesessie!

Van 1 tot 24 december 2023 zijn onze meditaties van de dag gratis beschikbaar.

Elke dag vervangt een nieuwe sessie de vorige, en je hebt altijd de keuze uit 8, 12 of 16 minuten.

Toegang is eenvoudig:

Vanuit de applicatie

• Log in op je Petit BamBou account (of maak er een aan in twee klikken)
  • Ga naar de rubriek "Sessies" linksonder in het menu
  • Klik op "Van de dag" in de rechterbovenhoek
  • Kies de lengte van de sessie
  • Klik op " Beginnen ".

En als je geen toegang hebt tot de sessies, kun je gewoon je app bijwerken.
Weet je niet zeker hoe je dit moet doen? Bekijk dan ons helpartikel.

Vanaf de website

• Op https://www.petitbambou.com/nl/signin log je in op je Petit BamBou account (of maak je er een aan in twee klikken)

• Ga naar de rubriek "Sessies" in het menu
  • Klik op de tab "Van de dag"

• Kies de looptijd van de sessie

• Klik op " Beginnen ".

We wensen je veel plezier met je sessies!