Der neue Katalog von Petit BamBou! Der neue Katalog von Petit BamBou!

Der neue Katalog von Petit BamBou!

Clara Clara

We hebben iets nieuws, en deze keer is het geen programma!
Ons 'tech' team heeft hard gewerkt aan een nieuwe catalogus van programma's om u een meer eenvoudige, intuïtieve navigatie te bieden, zodat u gemakkelijk kunt blijven mediteren!
In deze nieuwe interface behoudt u hetzelfde scherm als voorheen. Toch hebben we enkele nieuwe functies toegevoegd: je hebt nu gemakkelijker toegang tot de meditatie van de dag en de nieuwe categorie snelle sessies die de adempauze en rustige ademhaling bevat.

U kunt de programma's nu ook per thema sorteren.

Als deze nieuwe catalogusinterface niet beschikbaar is op uw apparaat, kunt u de update downloaden via de Appstore of Google Play (afhankelijk van uw apparaattype).